RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Морги білоруського міста забиті трупами путінських вояків, знищених під Києвом

У мозирській міській лікарні приймають величезну кількість поранених російських окупантів. Морг переповнений настільки, що в ньому вже не вистачає місця. Через це росіянам доводиться приганяти спеціальні потяги, щоби вивозити тіла своїх солдатів. Місцеві жителі фіксують колони санітарних ПАЗів щоденно.

Про це повідомило видання "Радіо Свобода".

Так, місцеві жителі стверджують, що через брак місць у міських моргах, тіла російських окупантів одразу вантажать у російські потяги, які доставляють їх на територію РФ.

"Зараз лікарня знаходиться під охороною міліції та КДБ для запобігання витоку інформації. Лікарі нічого не кажуть - взяли підписку про нерозголошення, загрожують не продовжувати контракт. Хірургів не вистачає. Раніше трупи перевозили машинами швидкої допомоги і вантажили до російських потягів. Після того, як хтось зняв про це відео і воно потрапило до інтернету, вантажили тіла вночі, щоб не привертати увагу”, - розповіло джерело "Свободі".

Днями в Instagram було опубліковано відео з вивантаженням на мозирському вокзалі поранених та вбитих російських військових.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Мозир для життя (@mozyr_for_life)


Зазначимо, що Мозир – це білоруське місто, яке знаходиться на відстані 40 км від державного кордону України. Саме звідти здійснюється обстріл української території, і саме звідти висуваються колони російських окупантів на територію України.

Раніше ми також повідомляли про те, що Укрзалізниця надала спеціальні вагони для вивезення вбитих окупантів.