RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Українських біженців селитимуть у будинках російських олігархів

У Британії українських біженців розміщуватимуть у конфіскованій нерухомості російських олігархів. Такі наміри британської влади.

Про це пише видання The Times.

За словами віце-прем'єра цієї країни Домініка Рааба, уряд планує влаштувати масштабну конфіскацію маєтків російських багатіїв у Лондоні.

Також урядовці невдовзі висунуть пропозиції щодо заборони олігархам винаймати дорогі юридичні фірми з метою захисту своїх статків.

У Британії планують заморозити активи відомих російських бізнесменів і вони не зможуть подорожувати цією країною. Зокрема, йдеться про Алішера Усманова та Ігоря Шувалова.

Мешканці України почали залишати країну після того, як президент Росії Володимир Путін оголосив 24 лютого про військову "спецоперацію" На Донбасі. Через вторгнення РФ в Україну Захід запровадив безпрецедентні санкції проти Російської Федерації. Також російський ринок залишили найбільші американські та європейські компанії.

Нагадаємо, українським біженцям дали право жити та працювати в Європейському Союзі до трьох років відповідно до плану надзвичайних ситуацій.