RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Захищатимуть Батьківщину: скільки військовозобов'язаних українців повернулося з-за кордону

Понад 66 тисяч військовозобов'язаних українців повернулося з-за кордону для оборони країни від військового наступу Росії.

Про це відзвітував глава Міністерства оборони Олексій Рєзніков у Twitter.

Він зазначив, що, з огляду на ці дані, будуть суттєво поповнені лави української армії для відсічі агресору.

"66224. Саме стільки чоловіків на даний момент повернулися з-за кордону, аби захистити свою Країну від орди. Це ще 12 бойових і мотивованих бригад! Українці, ми непереможні!", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, 24 лютого президент підписав указ про проведення загальної мобілізації в Україні. Вона має бути проведена на території Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської. Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, а також у столиці України.

Нагадаємо, що 3 березня Верховна Рада ухвалила закон, яким було затверджено указ президента про загальну мобілізацію. Така мобілізація проходитиме протягом 90 днів, але може бути продовжена.