RU  UA  EN

Четвер, 20 червня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 червня

19 червня

Всі новини

У Маріуполі окупанти розкидали вибухівку під виглядом дитячих іграшок: фото

У Маріуполі Донецької області російські окупанти розкидали вибухівку під виглядом дитячих іграшок. Влада закликає містян оминати підозрілі предмети.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада у Telegram-каналі.

Міська влада наголосила, що російська сторона, вдаючись до таких кроків, діє надцинічно.

"Обережно! Окупаційні російські війська сягнули надцинізму. У місті розкидаються вибухонебезпечні предмети у вигляді дитячих іграшок. Якщо ви щось подібне побачили не піднімайте нічого, навіть не торкайтеся! Це вкрай небезпечно! Тримаємося, маріупольці", - зауважили у міськраді.

У Маріуполі під час війни РФ проти України ситуація дуже критична: немає електрики, водопостачання, опалення, зв'язку, а також продуктів. Через постійні обстріли окупантами комунальні служби безсилі. Попри все це, Збройні сили України тримають позиції та захищають місто.

У понеділок, 5 березня, у Маріуполі, коли все було готове до евакуації жителів, російські війська знову відкрили вогонь. Влада попросила мешканців повертатись додому до наступного разу.

Раніше ми писали, як Маріуполь бореться з російськими окупантами: захисники міста мужньо протистоять переважаючим силам ворога.