RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Там одразу 500 людей спалили: СБУ перехопила переговори російських нацистів

В Інтернеті з'явився запис переговорів окупантів, де йдеться про втрати в живій силі та техніці - розмова була перехоплена Службою безпеки України.

Про це на своїй сторінці в Telegram повідомив радник голови МВС України Антон Геращенко.

Російські окупанти скаржаться, що їх відправили воювати в Україну на "картонній техніці" - під ними йшлося про вантажні автомобілі КАМАЗ і "Урал". У бесіді один із окупантів заявив, що під час бою загинула половина його полку - 500 людей не залишилися живими.

"Приїхав Хабаровський загін (судячи з усього, ОМОНу - "Апостроф"), їх усіх вбили! Нікого не залишилося. Офіцер упіймав водія вантажівки - приставив пістолет до голови, каже: "Якщо ти моїх зараз з поля бою не відвезеш - я тебе пристрелю" , – каже окупант.

Обережно!!! Наступні кадри містять елементи 18+ і не рекомендуються людям із чутливою нервовою системою!!!


З перехоплення розмови стає ясно, що російсько-нацистські війська розкладені, ворог морально слабкий духом, зазначає Геращенко. Росіянами керують депресія, страх, бажання все кинути і звільниться з армії.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на околицях Лебедіна, що на Сумщині, ЗСУ розгромили колону окупантів захопили в якості трофеїв кілька зразків ворожої бронетехніки.