RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Кремлівські пропагандисти почали прозрівати: війну в Україні програно

Сьогодні, 8 березня, на телебаченні країни-терориста Росії був черговий випуск пропагандиста Соловйова, який після блокування його YouTube-канала та конфіскації вілли, уже дещо змінив свою риторику з войовничої на розгублену й невпевнену.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на фрагмент програми "Вечер с Владимиром Соловьевым".

В ефірі з прокремлівським пропагандистом був відомий українофоб Яків Кедмі, який на всю Росію почав розповідати про повний провал російського наступу на територію України, відсутність жодних перспектив, а також ставив гострі запитання й так "розтоптаному" Соловйову.

"За два тижні ми не взяли жодного великого міста! А в тих дрібних, що взяли, так і не змогли змінити владу! Вона там навпаки зміцніла! Навіщо ми все це затіяли?" - виголосив розчарований українофоб.

Соловйов визнав, що весь західний світ уже ненавидить Росію і вважає росіян виплодками пекла. Також він назвав війну путлерівського режиму проти України війною в прямому ефірі.

"Не виграти чи не закінчити цю війну із заявленою метою ми просто не можемо, тому що це в кінцевому рахунку призведе до гибелі самої Росії", - висловився Соловйов.

Цей ефір телепередачі видалили одразу після показу на ТБ, оскільки в ньому прямо критикуються дії Путіна та легітемізується провал так званої "спецоперації".

Навіть найвідданіші прокремлівські пропагандисти починають прозрівати і бачити всю безперспективність дій Росії проти суверенної та незалежної України.

Читайте матеріал "Апострофа": Слуги виродка: як кремлівська агресія поставила ОПЗЖ на межу виживання. Ключова проросійська сила в Україні фактично не функціонує.