RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Будуть пити "скріпну" бражку і курити махорку: Finlandia і Philip Morris йдуть з російського ринку

Унаслідок жорстких санкцій Заходу та відмов міжнародних компаній співпрацювати з країною-терористом Росією росіяни щоденно втрачають велику кількість звичних для себе товарів. Сьогодні, 9 березня, з російського ринку пішли Jack Daniel's, Finlandia і Philip Morris.

Про це повідомляють у російському телеграм-каналі Mash.

Тютюнова компанія Philip Morris скорочує виробництво на Росії та припиняє свої інвестиції в країну. Brown-Forman, яка виробляє віскі Jack Daniel's та горілку Finlandia, зупиняє свою діяльність у країні-агресорі. Найбільший у світі виробник харчових продуктів Nestle також припиняє інвестиції на території країни. Американська мережа кафе Papa John's не отримуватиме прибуток з російського ринку.

До того ж Reebok призупиняє роздрібні продажі з 13 березня, а бренд Victoria's Secret уже зупинив онлайн-продажі, з 10 березня зупинять роботу й фізичні магазини.

Сервіс для графічного дизайну Figma призупинить продаж в РФ і заморозить російські корпоративні акаунти. Популярний Discovery більше не транслює канали в Росії. Дочірній канал Eurosport росіяни також не побачать.

S&P GLOBAL призупиняє комерційну діяльність, але продовжить аналітичне висвітлення російського ринку.

Список буде ще доповнюватися.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що популярна мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's припинила свою діяльність на території країни-терориста Росії. Через це росіяни стояли в величезних чергах, щоб наїстися американськими бургерами в останній раз.