RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Чернігів внаслідок обстрілу орків повністю залишився без води

У ніч на 11 березня окупанти в черговий раз здійснили обстріл Чернігова. В результаті все місто тимчасово втратило водопостачання.

Про це повідомило в Telegram КП "Чернігівводоканал".

При цьому у Міськводоканалі наголосили, що пошкоджено, швидше за все, ділянку водопровідної мережі з великим діаметром.

Представники підприємства звернулися до городян з проханням, щоб ті повідомляли про пошкодження, якщо самі їх помітять. Це значно прискорить та спростить роботу комунальникам.

Наскільки можна судити з подальших публікацій комунального підприємства, не всі люди побачили повідомлення про аварію. Багато городян, мабуть, почали писати підприємству гнівні повідомлення про те, що в місті немає води.

"Люди! Ви читати вмієте? ВСЕ МІСТО БЕЗ ВОДИ і про це не потрібно писати.

Вийдіть на вулицю та знайдіть пошкоджену трубу!

Напишіть про місце пошкодження в приватному повідомленні!

Так зрозуміло?

Поки не знайдемо і не відремонтуємо водопровід – води не буде ні в кого!", - відповіли на невдоволення громадян у "Чернігівводоканалі".

Відомо, що зараз точку прориву вже вдалося і залатати. Повідомляється, що до міського водопроводу вже подається вода, але цей процес тривалий і займає від 3 до 4 годин.

При цьому у Міськводоканалі наголосили, що питання витоків води залишається актуальним, а значить, у разі їхнього виявлення, потрібно про це повідомляти.

Раніше ми також повідомляли про те, що російські окупанти продовжують зазнавати поразки за поразкою в Україні - вони деморалізовані і здаються в полон Збройним силам України.