RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Укрпошта відновила виплати субсидій та пенсій, внутрішні та міжнародні доставки - міністр інфраструктури

Укрпошта відновила свою роботу в усіх населених пунктах, де це безпечно для працівників та клієнтів. Завдяки цьому продовжується доставка міжнародних посилок та перевезення усередині країни, налагоджена виплата субсидій та пенсій. Про це повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

"Понад 3 мільйони клієнтів головної пошти країни, незалежно від місцеперебування в Україні, можуть отримати соціальні виплати. Це особливо важливо в умовах, коли тисячі українців вимушені полишити власні домівки у пошуках безпечного прихистку", - каже міністр.

Аби отримати пенсію, субсидію чи соцдопомогу за іншою адресою, треба вказати свої нові дані за посиланням. Оператор також безкоштовно переадресовує та зберігає посилки для тих, хто не може забрати відправлення у першовказаному відділенні.

Також були відновлені регулярні відправки посилок за кордон. Зокрема, днями відправився вантажний рейс в США у партнерстві з Windrose з посилками українських підприємців на експорт за маршрутом Варшава - Нью-Йорк та зворотний рейс з гуманітарною допомогою до України. Наступна доставка буде здійснена 15 березня. Загалом на сьогодні Укрпошта доставляє вантажі до 30 країн світу.

Міністр інфраструктури подякував усій команді Укрпошти за оперативні та системні рішення, завдяки яким у максимально короткі терміни вдалось налагодити роботу критично важливої державної компанії.

"Сьогодні українські поштарі щодня здійснюють справжні подвиги у різних куточках нашої країни. Це нова історія, з новими героями. Ми обов’язково переможемо.

Слава Україні!", - додав Олександр Кубраков.