RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

"Генерал" мороз продовжує кошмарити російських окупантів: погода піднесла справжній "сюрприз" оркам

З початком широкомасштабної збройної агресії навіть погода в Україні чинить жорсткий опір окупаційним військам. Мороз перетворює їхні танки на багатотонні холодильники, а шторм - перевіряє нерви і так наляканим десантникам на російських кораблях. І ось українська весна зробила ворогові черговий сюрприз.

Про це повідомляє Командування десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Так, наприкінці лютого в Україні настало потепління, і українська земля стала нічним кошмаром російських танків. З настанням календарної весни у північних регіонах України спостерігається суттєве зниження температури, особливо у нічний час.

"За отриманою розвідувальною інформацією з радіоперехоплень і свідоцтв місцевих жителів, окупанти досить важко сприймають наші кліматичні умови, особливо в лісисто-болотистій місцевості. І це значно впливає на їх морально-психологічний стан", - йдеться в повідомленні.

Так, хоч російські війська і звикли до холодів, український клімат їх не радує. Адже так званий бліцкріг їм не вдався, і зараз ординці змушені перебувати просто неба в обіймах природи.

Московити завжди вважали, що їх захищає та оберігає міфічний "Генерал Мороз", який завжди діяв проти загарбників. Але цього разу їхній покровитель, не змінюючи своїх принципів справедливості, став на бік правди.

Так, "Генерал Мороз" став на захист України та почав кошмарити російських окупантів. В цей же час українців гріє лють до ворогів та любов до Батьківщини.

"В даний час у лісах і на полях українського Полісся та Слобожанщини валяються десятки обмерзлих трупів військовослужбовців ЗС РФ. І більшість із них помирають не відразу. Жоден з окупантів і в страшному сні не міг уявити такий жахливий кінець – померти в муках від поранень на чужині, при цьому бути залишеним на полі бою своїми командирами. Спливаючи кров'ю та відчуваючи нестерпний біль, а також розпач від неминучого кінця, кремлівські окупанти проклинають той день, коли прийшли на українську землю", - пишуть у ЗСУ.

Зазначимо, що після морозних випробувань російських окупантів знову чекає велика неприємність. Незабаром українська земля розкисне під танками ворога, перетворившись на суцільну пастку.