RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Переплюнув Януковича: журналісти знайшли золотий вагон Медведчука, фото та відео

Янукович та Пшонка зі своїми "скромними" багатствами можуть лише позаздрити "золотому" вагону Віктора Медведчука, від виду якого починають боліти очі.

Прихований від стороннього погляду маскувальною сіткою позолочений вагон показали журналісти Слідство.Інфо.

Зазначається, що на території палацу в Пуща-Водиці знаходиться копія справжньої залізничної станції, на якій є годинник, лавки для очікування та вивіска з написом "Дальня". Біля перону розташований вагон із написом "Pullman". Такі користувалися великою популярністю у європейських багатіїв у ХХ столітті.


Йдеться про точну репліку за ескізами оригінальних вагонів, яку подарувала чоловікові на день народження Оксана Марченко.

"У поїзді є основна зала близько 40 осіб, а також кілька окремих кімнат: кухня, віп-купе та туалет. При вході стоїть барна стійка", - розповіли журналісти.

Зараз складно сказати точно, скільки коштував Марченко подарунок, але можна припустити, що на його будівництво пішли мільйони.

У прес-службі "Укрзалізниці" прокоментували знахідку. Там готові націоналізувати "золотий" вагон кума президента РФ Медведчука. В "Укрзалізниці" зазначили, що компанія має багато питань до інтер'єру: " Тому до цього вагону допускатимуться виключно пасажири з перевірено стійкою психікою, а з провідниками після рейсу працюватимуть психологи".


Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що кремлівська агресія поставила ОПЗЖ на межу виживання .