RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Не вірте пропаганді, вам брешуть: дівчина з антивоєнним плакатом увірвалася в ефір росТВ

В ефірі російського Першого каналу, який є одним із рупорів пропаганди та війни проти України, трапився неймовірний випадок - там зажадали сказати правду про війну в Україні.

Про це повідомляє Telegram-канал Pavlosky News.

Під час передачі, яку вела Катерина Андрєєва, за її спиною з'явилася жінка з плакатом, де було написано "Зупиніть війну! Не вірте пропаганді - тут вам брешуть" і стала за спиною ведучої. Щоправда, цей момент пробув у ефірі недовго.


Пізніше стало відомо, що протестувальником виявилася співробітниця "Першого каналу" - її затримали. За даними російських Telegram-каналів, нею виявилася редактор "Першого каналу" Марина Овсяннікова - їй може загрожувати адміністративна відповідальність за статтею: "Публічні дії, спрямовані на дискредитацію використання Збройних сил Російської Федерації з метою захисту інтересів Російської Федерації та її громадян, підтримки міжнародного миру та безпеки".

Крім того, у мережі з'явилося відео, де Овсяннікова розповідає про мотиви свого вчинку. За її словами, їй "соромно через те, що вона займалася пропагандою весь час своєї роботи на телебаченні". Кадри опублікувала Ксенія Собчак у себе в Telegram-каналі.


Нагадаємо, в ефірі російського пропагандистського телеканалу "Зірка" стався скандал - ветеран російської армії запропонував вшанувати загиблих в Україні окупантів хвилиною мовчання, на що ведучий став закривати йому рота.