RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У Маріуполі окупантів розстрілюють в упор: відео знищення ворожої БМП

У понеділок, 14 березня, українські бійці з окремого загону спеціального призначення Національної гвардії України "Азов" знищили техніку та особовий склад ворога в околицях Маріуполя - міста, яке тринадцятий день знаходиться в облозі.

Про це повідомляють у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ України.

За одну добу в результаті боїв "Азову" з російськими нацистами наші захисники знищили бронеавтомобіль підвищеної захищеності "Тайфун", 4 БТРи, 2 ББМ "Рись". До того ж бійці "Азову" знищили багато піхоти, серед них 17 спецпризначенців ГРУ (Головного розвідувального управління) Росії.

На відео видно, як український БТР-4 знищує російські так звані війська, які намагаються зрівняти Маріуполь із землею. Бій йшов на зовсім малих дистанціях - близько 200-300 метрів, тобто майже в упор.

"Бої за український Маріуполь продовжуються, не зважаючи на те, що місто знаходиться в облозі. Захисники міста продовжують битву за кожного містянина не зважаючи на те, що ворог намагається захопити місто", - пишуть у МВС.

Станом на 14 березня окупанти вбили більше 2200 мирних жителів Маріуполя. Ворожа авіація щодня масовано бомбардує житлові квартали та об'єкти цивільної інфраструктури.

Раніше "Апостроф" показав відео Маріуполя після постійних бомбардувань, яке зняли українські військові.