RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Зарплати путінського вояки вистачить лише на унітаз: перехоплення розмови окупанта

Мати російського окупанта у розмові зі своїм сином поскаржилася на те, що їй не вистачає зарплати під час війни з Україною.

Про це свідчать дані аудіоперехоплення розмови, опубліковані Службою безпеки України.

У телефонній розмові мати заявила, що в Росії через санкції злетіли ціни на низку товарів – зокрема, унітази тепер коштують 43 тисячі рублів.

"З валютою (іноземною – "Апостроф") Ощадбанк не працює: санкції скрізь. До вересня валютних операцій не буде", - заявила мати окупанта.

Однак навіть такий стан справ не відкрив їй очей на те, що насправді творить армія Росії на території України. Жінка продовжила стверджувати брехливими тезами російських пропагандистських ресурсів.

Зокрема, вона заявила, що українські військові та територіальна оборона нібито "намагаються на камеру" полонених російських окупантів і журиться, що це не росіяни "катували бандерівців". Також від неї можна було почути прохання, щоб її син "забрав телефон у когось із місцевих", оскільки з ним зв'язок поганий, а вона "хоче чути його щодня".

У відповідь син заявив, що все, що показують російськими каналами про Україну, є брехнею. Тим не менше, мати не почула цього і продовжила вірити тезі, що "кільце навколо України стискається і все нормально".

Раніше ми повідомляли, що російські окупанти продовжують займатися терором українського народу - цього разу, представники нації ґвалтівників, убивць і мародерів прицільно б'ють за сільськогосподарською технікою та підривають продовольчу безпеку в Україні та світі.