RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Танки - на переплавку, літаки - у ящик: як ЗСУ знищують техніку окупантів, фото та відео

Збройні сили України продовжують завдавати суттєвих втрат російським окупантам - ворожа армія продовжує втрачати людей, а також бронетехніку, вантажівки, літаки та гелікоптери.

Сайт "Апостроф" зібрав найяскравіші фото та відео трофеїв, збитої та знищеної за останні дні техніки супротивника, у тому числі танків, бронемашин, бензовозів та літаків.

Буча

У ході боїв за Бучу окупанти залишили безліч військової техніки, наприклад, на опублікованому українськими військовими відео можна помітити бойові машини десанту, спарені зенітні установки на базі БМП, БТР-МДМ "Черепашка" та іншу легку бронетехніку.

Маріуполь

Бійці полку "Азов" Національної гвардії України завдали рашистам суттєвих втрат під час боїв за Маріуполь. Фото розгромленої техніки опубліковані на сторінці Telegram.


Луганська область

Українські десантники у процесі успішної контратаки відкинули ворога. Російські нацисти зазнали значних втрат у бойовій техніці та екіпажах . Також ДШБ "затрофеїли" російські Т-72 із "мангалами".


Чернігівська область

При спробі прориву на Київ з боку Чернігівської області окупанти зазнали втрат у бронетехніці.

Бровари

Під Броварами Київської області окупанти зазнали багато втрат серед особового складу та техніки. Українські військові ліквідували командира полку полковника О. Захарова, який отримав особисто орден від Путіна.

Північ України

На цьому напрямі нацисти втратили у бою колону забезпечення, залишившись без провізії та палива.

Також окупанти зазнали сильних втрат у бронетехніці під час боїв за Київську область.


Харків

У Харкові українські захисники підбили російський винищувач СУ-34.


Київ

А ось так виглядають залишки знищеного під Києвом Су-27 ВКС Росії. Пілот катапультувався, але не вижив.


У той же час залишки підбитих російських літаків складаються в ящики, а залишки танків відправляються на переплавку.


Миколаїв

Під Миколаєвом був підбитий російський вертоліт Ка-52. Відео опубліковано у Telegram Сухопутних військ Збройних сил України.


А ось так виглядає знищена ворожа реактивна система залпового вогню.

Нагадаємо, раніше стали відомі ім'я, звання і посада ліквідованого в ході боїв за Маріуполь російського генерала - ним виявився командувач 150-ої мотострілецької дивізії Південного військового округу РФ, генера-майор Олег Мітяєв. Він став п'ятим генералом російської армії, якого ліквідували Збройні сили України .