RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Оккупанты уничтожают население "ДНР": в Мариуполе погибли сотни "резервистов"

Окупанти продовжують знищувати населення так званої "ДНР", відправляючи їхніх "мобілізованих" на забій при спробах взяти штурмом Маріуполь.

Про це повідомив Telegram-канал Sharp's.

За попередніми даними, протягом кількох днів там уже загинули сотні членів НЗФ. Це так звані "мобілізовані резервісти" з-поміж місцевих жителів ОРДЛО. Їх відправили на штурм міста без належної підготовки. Не маючи бойового досвіду та потрібних навичок, вони фактично пішли на забій.

За словами блогера з ОРДЛО з нік-неймом "Бетмен", Пушилін не припиняє і продовжує брехати, що хлопців не відправляють на передову.

Крім цього "Бетмен" стверджує, на даний момент "мобілізованим" чоловікам ОРДЛО дали час на відпочинок, але вже найближчого дня-два їх знову відправлять на штурм Маріуполя. Усі, хто можуть, ховаються або намагаються втекти замість того, щоб йти на вірну смерть, - робить висновок "блогер".

Тим часом Telegram-канал "Оперативний ЗСУ" повідомляє , що бійці полку "Азов" за добу знищили 4 танки та 2 БТРи. Ще 1 БТР окупантів було підбито. У боях за Маріуполь знищено приблизно роту ворожої піхоти.

Раніше ми також повідомляли про те, як російські нацисти в Маріуполі бомбили театр, де ховалися сотні людей.