RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Звірське бомбардування окупантами театру в Маріуполі: що найстрашніше

Сьогодні, 16 березня, путінські нацисти вчинили черговий жахливий воєнний злочин проти жителів українського міста Маріуполь. Рашисти скинули надпотужну бомбу на Драматичний театр, де від обстрілів ховалась величезна кількість містян.

Про ситуацію в Маріуполі повідомив нардеп Сергій Тарута.

Наразі в місті ідуть жорстокі бої, через що неможливо дістатися до завалів Драмтеатру і дізнатись, чи є там вцілілі люди.

"І найстрашніше – не можемо їх з-під завалів дістати. Багато маріупольців ховались в театрі з маленькими дітьми! Бомбосховище також засипано, там також люди, дітки!", - пише Тарута.

Маріупольський Драматичний театр став прихистком, у якому "рятувались від безперервних обстрілів жителі блокадного Маріуполя".

"З іншого боку, ми беремо на себе зобов’язання. Перед тими, хто загинув, і тими, хто вижив під рашистськими бомбардуваннями. Зобов’язання знайти кожного льотчика, який скидав на Маріуполь й інші українські міста бомби. Ми знайдемо кожного. Знайдемо і знищимо. Ми не зупинимось, доки хоч один із них дихає. Ми зітремо з лиця кожного. Це наш святий обов’язок!" - запевнив нардеп.

Жителі Маріуполі - герої нашого часу. Незважаючи на жорстоку блокаду, постійні бомбардування, місто не здається в полон рашистським нелюдам. Світ увіковічнить образ росіянина, як образ безжального вбивці та нациста.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що російські нацисти з "Градів" обстріляли колону біженців із Маріуполя.