RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

В Україні на кордоні затримали Rolls-Royce бізнесмена, пов'язаного із соратником Путіна: фото

Під час війни з Російською Федерацією дорогі Rolls-Royce Phantom та Cullinan, оформлені на бізнес-структури з орбіти впливу 45-річного бізнесмена Віктора Поліщука, не дали вивезти до Молдови.

Про це повідомили журналісти Dетектив-Info.

Так, у Вінницькій області на пункті пропуску "Могилів-Подільський-Отач" (на кордоні з Молдовою) Державне бюро розслідувань затримало одразу три розкішні Rolls-Royce. Люксовий транспорт намагалися вивезти з України, але зараз їхній виїзд заборонено.

Наразі вирішується питання про наявність законних підстав для перетину "залізними кіньми" кордону.

У ГБР зазначили, що ці авто перебувають у користуванні власника "Гулівера", а також мереж магазинів побутової техніки "Ельдорадо" та "Технополіс" Віктора Поліщука, який знаходиться у родинних зв'язках з екс-президентом РФ Дмитром Медведєвим. Він також здобув публічну славу за часів президентства Віктора Януковича. Тоді Поліщуку приписували статус так званого неофіційного керівника Київщини.

Крім того, mind.ua повідомив про те, що на цьому ж пункті пропуску затримано третій Rollce-Royce. Автомобіль Rolce-Royce Cullinan, 2019 р.в., з державним номерним знаком КА0025ММ належить громадянці РФ Іманалі Андріані Андріївні.

У ДБР зазначили, що, за попередньою інформацією, Іманалі А.А. є дочкою відомого кримінального авторитету на прізвисько «Напівзвір» та «Андрій Ростовський» Батьківщина (Іманалі) Андріана Михайловича, 1971 р.н., громадянина РФ.

ДБР повідомляє, що в даний час подальший рух зазначеним автомобілям заборонено до ухвалення відповідного рішення.