RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Нове заспокійливе від "Дії": у додатку з'явилася функція управління "Байрактаром"

У державному застосунку "Дія" з'явилась нова функція, або "цифрове заспокійливе", під назвою "єБайрактар". Це гра, яку створило Міністерство цифрової трансформації України.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

У цій грі кожен українець може знищувати віртуальну техніку ворога за допомогою легендарного безпілотника "Байрактара". Опис до нової унікальної гри звучить так: "Спробуйте себе в ролі оператора - захисника блокпостів. Керуйте надсучасним, тим, що вже став символом українського супротиву безпілотним літаком, - Байрактаром. Відправляйте окупантів слідом за російським кораблем".

Для того, щоб пограти треба зайти в застосунок "Дія" - обрати "Послуги" - настинути "єБайрактар" - натиснути "Отримати єБайрактар" - вигадати нікнейм та починати гру!

"Для тих, хто просив управління Байрактаром через Дію. Оновлюйте застосунок та переходьте в послуги! Факультативно наша команда з друзями запустили для вас "цифрове заспокійливе", - написав Федоров.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що ФОПи знову можуть сплачувати податки та підтримувати українську економіку за допомогою "Дії".