RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

В Києві знайшли TikTok-"навідника", через якого окупанти обстріляли ТРЦ "Ретровіль"

Торгівельно-розважальний центр "Ретровіль" в Києві окупанти обстріляли через те, що місцевий мешканець зняв на камеру і злив в мережу місцезнаходження техніки ЗСУ в цьому районі.

Про це йдеться в Telegram-каналі Blood And Honour Ukraine.

Фото наслідків обстрілів окупантами торгового центру зробив кореспондент "Апострофу".

Як вказують волонтери, фактично "навів" окупантів на ТРЦ Артем'єв Павло, 1985 р.н., який проживає на Мінському проспекті.

Пізніше його затримали, та зізнався, що виклав у TikTok відео з українською військовою технікою в столиці, саме біля "Ретровіля".

"Я повністю усвідомив свою помилку і перепрошую у всіх, кому завдав біль. Не робіть як я, ніколи не знімайте (військову техніку ЗСУ)... Швидко знаходять і швидко карають", - заявив він на відео, яке було викладено у мережу.

Нагадаємо, вночі на 21 березня стався ракетний обстріл Подільського району Києва, внаслідок атаки загинуло вісім людей. Вибух спровокував пожежу та зруйнував торговий центр. Також були пошкоджені вікна у прилеглих будинках та припарковані поряд автомобілі. У Подільській окружній прокуратурі розпочали розслідування за фактом порушення ворогом законів та звичаїв війни.