RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Місяць війни: російські трупи розкидані по всій Україні - Максим Жорін

Співкомандир ТрО "Азов" Максим Жорін наголосив, що в Україні вже місяць йде війна проти кремлівських загарбників.

"Вже місяць ми воюємо з російською федерацією. Місяць, як українська нація протистоїть уособленню світової темряви, яка намагалась захопити нас. І за цей місяць – ми українці – дуже чітко показали всьому світу, що сусідня терористична країна насправді є країною нікчем, які абсолютно не вміють воювати. Вони дуже багато розповідали про свою потужну армію, вихвалялися і розповідали про те, як вони за два дні захоплять наші міста та Київ. Але ж у реальному житті, російське м’ясо розкидане по всій нашій країні, металобрухт на якому вони приїхали розкиданий навколо майже кожного нашого міста. Вони не змогли захопити ані Київ, ані Харків, а Маріуполь став для них взагалі історичною ганьбою", - підкреслив Максим Жорін.

За його словами, за цей місяць українці показали, що здаватись тут ніхто не збирається і зустрічати з квітами ворога ніхто ніколи не буде. Куль вистачить на кожного, що прийде в Україну.

"Поки що рано радіти, тому що попереду дуже багато боїв, але ми їх всі пройдемо, і Україна переможе, а от російська федерація, скоріш за все, скоро взагалі припинить своє існування", - резюмував Жорін.

Нагадаємо, що перші авіаудари по українських містах російські літаки завдали о п’ятій годині ранку 24 лютого 2022 року.