RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

По 200 тисяч грн на день за інтимні фото: українка та білоруска зібрали велику суму для ЗС

У ці непрості часи кожен підтримує Україну як може. Дві гарні дівчата з України та Білорусі вигадали вельми незвичайний спосіб волонтерства - відправляють інтимні фото за пожертвування українським військовим.

Про свої успіхи дві Насті звітують на сторінці у Twitter.

Вони повідомили, що в середньому в день їм вдається зібрати близько 200 тисяч гривень.

"Теронліфанс", як назвали майданчик дівчата, працює вже 19 днів. За цей час вдалося зібралося вже 4 млн гривень.

В інтерв'ю українському виданню НВ одна з Наст розповіла про те, як з'явилася ідея допомагати ЗСУ фінансово за допомогою еротичних фото та відео. Вона з перших днів війни активно волонтерила, розміщуючи у соціальних мережах важливу інформацію про потреби армії. Якось до українки звернулися з проханням знайти машину, яка вивезла б людей з Харкова. Поширення посту не дало бажаних результатів, після чого Анастасія вирішила додати до оригінального твиту деякі уточнення. Вона зазначила, що надішле свої голі знімки тому, хто знайде машину. Через досить короткий проміжок часу питання було вирішено.

Далі чимало інтернет-користувачів писали дівчині про те, що теж хочуть отримати нюдси і готові за це платити. Грошей Анастасія не потребувала, тому запропонувала надсилати кошти для допомоги українським військовим. Згодом у "Теронліфанса" з'явився свій логотип та десятки дівчат, які хочуть приєднатися до незвичайного волонтерства.

Схема еротичного волонтерства працює просто. Щоб отримати пікантне фото, потрібно надіслати пожертву для ЗСУ. Також дівчата збирали гроші на конкретні прохання: закупівлю бронежилетів для Вінницької ТРВ, допомогу зоопарку в Миколаєві та ТРВ у Білій Церкві. Коли гроші надіслано, необхідно зробити скріншот для підтвердження транзакції. Знімок екрана потрібно надіслати одній із дівчат, яка є у списку "Теронліфанс" у Twitter.

Суми, які надсилають користувачі, абсолютно різні. Мінімальний донат – 50 гривень, максимальний – 3 тисячі доларів. Дівчата не беруть за свої інтимні фото та відео жодної копійки на особисті рахунки.

Нагадаємо, що раніше міжнародна волонтерська команда запустила проект "Нюрнберг-2022" для фіксації злочинів Путіна проти мирного населення України.