RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

148 566 тонн за три тижні: ОП про доставку гуманітарної допомоги по Україні

За три тижні березня до України надійшло 148 566 тонн гуманітарних вантажів, з яких 38 388 тонн були відправлені за допомогою залізниці.

Таких рекордних показників вдалось досягти завдяки роботі гуманітарного Штабу та обласних хабів, які працюють злагоджено та без зайвої бюрократії, повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

За його словами, велика частина вантажів доставляється також автомобільним транспортом. Після доставки до обласних логістичних центрів, гуманітарну допомогу направляють до пунктів видачі та громад області.

Тимошенко висловив подяку всім, хто допомагає у доставці гумдопомоги до України, особливо відзначивши волонтерів на тимчасово окупованих територіях. Вони, попри ризики, розносять по домівкам харчі, ліки та воду для тих, хто потребує цього найбільше.

"Хочу подякувати небайдужим людям, які допомагають нашій країні, працівникам обласних логістичних хабів, Укрзалізниці, водіям автотранспорту, волонтерам, всім, хто докладає зусиль, щоб продукти, медикаменти, пальне, інші необхідні речі потрапляли в ті міста, села, селища, де людям зараз найважче", - зазначив заступник керівника ОП.