RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Популярний сервіс оренди житла розробив для українців спеціальні тарифи: що змінилося

Одна з найбільших у світі систем інтернет-бронювання готелів Booking.com запропонувала спеціальні тарифи для українців, які були змушені виїхати через війну, розв'язану Росією.

Про це йдеться у поштовому розсиланні компанії.

"Ми хочемо зробити все можливе, щоб допомогти тим, хто змушений залишити Україну у зв'язку із збройним конфліктом. Разом з нашими партнерами – об'єктами розміщення – ми підготували варіанти проживання, які можна забронювати безкоштовно або зі суттєвою знижкою, у Словаччині, Угорщині, Румунії, Польщі, Італії, Німеччини, Австрії, Молдові, Нідерландах та Чехії» , – йдеться у зверненні.

Зазначимо, що знижка від 50% надається на бронювання в об'єктах розміщення, що беруть участь у кампанії. Їх відзначають спеціальним значком "Тариф для українських біженців" у результатах пошуку та на сторінці вибору номерів.

Забронювати житло потрібно не раніше ніж за три дні до заїзду та мати дату заїзду, починаючи з 17 березня поточного року. Знижка застосовується лише до вартості номера та не сумується з будь-якими іншими знижками. Кількість номерів за тарифом обмежена. При реєстрації заїзду необхідно буде показати посвідчення особи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що деякі міста Польщі зробили безкоштовним паркування для українських біженців.