RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Образився на керівництво: на Донбасі начальник поліції перейшов на бік окупантів, фото зрадника

Начальник Кальміуського відділення Нацполіції Донецької області підполковник поліції Валентин Попов через особисті образи на керівництво перейшов на бік російських окупантів.

Про це повідомив на сторінці у Facebook колишній перший заступник голови Нацполіції генерал В'ячеслав Аброськін.

Він розповів про те, що зрадник України зараз уже стоїть на блокпосту та вказує загарбникам на правоохоронців, військовослужбовців та членів їхніх сімей.

"Коли я чую чергове прізвище поліцейського з поліції Донбасу, який перейшов на бік російських окупантів, то спочатку відчуваю образу, потім люту ненависть. Особливо коли кажуть, що ця сволота вже стоїть на блокпосту і контролює виїзд людей з міста, вказує на правоохоронців, військовослужбовців їхніх дружин та дітей. Таким покидьком є начальник Кальміуського відділення поліції підполковник поліції Валентин Попов", – написав Аброськін.

Генерал додав, що Попов пішов на співпрацю з окупантами через власні образи на керівництво.

"Колись я сказав його вже покійному другові підполковнику міліції, що Валентин Попов дуже слабкий духом. Він мене переконував у зворотному, але час показав, що він не просто слабкий духом, він – зрадник, покидьок, який через образи на своїх керівників порушив прості правила життя, людяності", – написав він.

Аброськін також закликав тих, хто допомагає маріупольцям вибратися з оточення, враховувати інформацію про зрадника на блокпосту.

Нагадаємо, раніше генерал "Сумрак" пояснив велику кількість зрадників у МВС та СБУ під час війни з РФ .