RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Скелети" авто та житлових будинків: як зараз виглядає зруйнований Маріуполь

Українське місто Маріуполь вже місяць знаходиться в повній блокаді та під постійними обстрілами російських окупаційних військ. За це час колись квітучий приморський край перетворився в суцільне згарище, де люди змушені боротися за виживання.

У місцевому телеграм-каналі "Мариуполь сейчас" з'явилися нові фото та відео масштабних руйнувань, яких завдає країни-терорист Росія.

Більше 14 тисяч російських окупантів оточили Маріуполь, але вже більше 30 днів місто не здається, місто не здають. Українські військовослужбовці з полку "Азов", чисельність яких значно менша, продовжують самовідданно захищати Маріуполь від повної російської окупації.

Росіяни лютують, оскільки до того часу, поки вони не візьмуть Маріуполь, сухопутній коридор на окупований Крим буде недоступним. А також це унеможливлює подальше просування ворога півднем України.

Країна-терорист Росія може знищити будинки, лікарні, школи, але їй ніколи не вдасться зламати український народ.


Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що так звані "кадирівці" зазнають серйозних втрат у Маріуполі. Полк спеціального призначення "Азов" бере не кількістю, а якістю.