RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

В Україні очікується спека до +24 та хвиля похолодання: карта погоди

На початку квітня на більшій частині території України очікується тепла погода, але у раді областей країни буде ще холодно протягом кількох днів.

Про це свідчать дані сайту Ventusky.

31 березня

Вдень на більшій частині території країни температура повітря складе від +13 до +23 ℃. Найтепліше буде у Вінницькій, Черкаській, Запорізькій, Херсонській, Криму та на сході Дніпропетровської області.

Дані про погоду на 31 березня Фото: Ventusky


1 квітня

Тепла погода залишиться вдень на південному заході країни, а також у Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській та, частково, Донецькій областях. Максимальна температура повітря становитиме до 24 градусів тепла.

Дані про погоду на 1 квітня Фото: Ventusky

2 квітня

На сході, півдні та частково в центрі України буде тепла погода – вона торкнеться Харківську, Полтавську, Дніпропетровську, Запорізьку, Одеську, Миколаївську, Херсонську, Донецьку, Луганську області та Крим. Максимальна температура повітря вдень становитиме до 23 градусів тепла.

Дані про погоду на 2 квітня Фото: Ventusky

3 квітня

У неділю, 3 квітня, на більшій частині України буде прохолодна погода – температура повітря вдень становитиме від 3 до 7 градусів тепла. Лише у південно-східних областях стовпчики термометра виявляться на позначці від +14 до +18 ℃.

Дані про погоду на 3 квітня Фото: Ventusky

4 квітня

У понеділок, 4 квітня, на більшій частині території України температура повітря становитиме від 4 до 8 градусів тепла.

Дані про погоду на 4 квітня Фото: Ventusky


Раніше ми повідомляли, що на початку квітня супроводжуватиметься похолоданням і значними опадами у вигляді дощу, мокрого снігу і навіть крижаного дощу. У деяких регіонах України очікуються грози.