RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Від 0 та мокрого снігу до +20: якою буде погода в Україні у вихідні

Найближчими вихідними в Україні спостерігатимуться температурні контрасти – від нуля до +20 градусів. Дощі переходитимуть у мокрий сніг, а тумани – змінюватимуться холодними, але сонячними проясненнями.

Таким прогнозом погоди на уїкенд поділилася синоптик Наталка Діденко.

У суботу, 2 квітня, в більшій частині країни пройдуть періодичні дощі, а в західних регіонах, Житомирській та Чернігівській областях – з мокрим снігом. У Криму, Запорізькій, Луганській та Донецькій областях істотних опадів чекати не варто.

Також синоптик попередила про сильний вітер у південних, східних та більшості центральних областей.

На заході України термометри покажуть від нуля до +3 градусів, тепліше буде у Чернівецькій області – до +10…+12. У північній частині країни очікується +7... +12 градусів, у центральній – досить строката картина від вінницьких +11 до дніпровських та полтавських +18... +20. У східних та південних регіонах повітря прогріється до +15…+20 градусів, у Приазов'ї буде до +12... +16.

У неділю, 3 квітня, у більшу частину України прийде похолодання – вдень лише 0…+6 градусів. У південних регіонах температура становитиме +5…+12, на південному сході, у Донецькій та Луганській областях очікується +12…+15 градусів.

Опади продовжаться, і лише у північних та значній частині західних регіонів вдень очікується їх припинення. Проте скрізь поривчастий вітер.

У Києві у суботу синоптик прогнозує +8... +10 градусів. Дощ пізно увечері може перейти у мокрий сніг, який вщухне вдень у неділю. 3 квітня у столиці сильно похолодає – очікується від 2 морозу вночі до 2 градусів тепла вдень. Також усі вихідні у Києві дмухатиме неприємний поривчастий вітер.

Як повідомляв “Апостроф”, попри похолодання, яке очікується вже 3 квітня, цього року другий місяць весни буде теплішим і сухішим, ніж середньостатистичний.