RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Активна фаза війни закінчиться незабаром: Арестович назвав терміни

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович прогнозує, що активна фаза війни країни-терориста Росії проти України завершиться вже в середині квітня.

Про це він розповів на спільному телемарафоні #UAразом.

Арестович зауважив, що після цього в РФ буде два варіанти: або мирний договір з Україною, або війна застигає на місці й починається партизанська боротьба.

"Далі в армії РФ залишиться два виходи – мирний договір, або вони зупиняються на місці, і розпочинається партизанська війна. Диктувати мирний договір будемо ми", - сказав він.

Після переходу до партизанської війни за умови непідписання мирної угоди Україна буде вбивати всіх окупантів до кінця, однак при цьому буде помирати чимало наших громадян.

"Якщо почнеться партизанщина, то ми вб'ємо всіх до кінця, якщо вони не підуть на мирну угоду. Але ж і наших багато загине. Тому у нас два варіанти: добиваємо їх повністю ціною жертв або мирної угоди. Подивимося, що буде", - резюмував радник керівника Офісу президента.

Раніше "Апостроф" повідомляв про хід переговорів України з країною-агресором Росією. За словами президента України, питання Донбасу – одне з найскладніших у перемовинах.