RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Крісло, кондиціонер і навіть стіл: що відправляють додому мародери-окупанти

Російські окупанти-мародери відправляють награбоване додому, яке вони попередньо вивезли до Білорусі.

Про те, що намародерили росіяни, розповідають у "UA War Infographics".

Білоруси отримали записи з камер російської кур'єрської служби СДЭК та особисті дані мародерів. Завдяки цьому стало відомо що і куди надсилали російські окупанти.

Мародери не гребували нічим: рибальське приладдя, музичні колонки, електросамокати, кондиціонери, акамулятори, крісла, столи, одяг, телевізори та м'ясорубки - усе це поїхало в Росію, а саме в Уссурійськ, Біробіджан, Читу, Ангарськ, Горняк, Рубцовськ, Новосибірськ, Ульяновськ та Москву на радість їхнім родичам, які теж не гидують краденим.

Однак, скоро ці окупанти-мародери отримають відплату за свої діяння - тих, кого відвели в Білорусь, відправляють на схід України, після чого самі ж поїдуть додому кур'єрською службою "груз200".

Український художник Юрій Журавель з неймовірною точністю зобразив повернення російського мародера у формі додому, даруючи своїй жінці й дітям речі, омиті кров'ю вбитих українців.

Фото: Юрій Журавель

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські мародери вже продають так звані "трофеї" на сайтах з продажу в інтернеті. На їхню думку, олімпійка з українським гербом - військовий трофей.