RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Стратити всіх": СБУ опублікувала запис перемовин бойовиків про розстріл мирних громадян

Російські окупанти продовжують "пробивати дно" - у Мережі з'явився запис розмови рашистів, де командир наказує стріляти по мирних українських громадянах.

Аудіоперехоплення оприлюднила Служба безпеки України.

На записі чути, що командир одного з підрозділів дізнався про те, що повз позиції його підлеглих проїхала машина, в якій сиділи люди, одягнені в цивільний одяг. В люті він наказав вбивати всіх, хто проїжджає повз - неважливо, чи є цивільні в транспорті чи ні.

"Так валіть їх усіх на***! Є цивільні - стратити всіх, б****!" , - заволав російський виродок.

У той же час до рашистських дегенератів, мабуть, починає доходити, проти кого вони воюють насправді. Із запису тієї ж розмови випливає, що окупанти бояться воювати проти цільової української армії - від страху вони вигадують нереальні цифри українських військ, щоб хоч якось виправдати свою безпорадність.

хнє угруповання, 150 тисяч...! А нас 3 тисячі якщо є... вони ж ліворуч, праворуч, у кільце беруть. Мене сам факт збентежив, що їх так багато, а нас так мало", - скаржиться нелюд.

Нагадаємо, російський окупант, який убивав українців у Бучі, погрожує повернутися в Україну, щоб продовжити різати голови наших громадян і ґвалтувати наших жінок.