RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Матері окупантів "штурмують" військкомати в Росії: запис розмови

Матері російських окупантів хочуть будь-що забрати своїх синів з війни в Україні. Заради цього вони готові віддавати будь-які гроші та залучити зв'язки серед військового керівництва.

Про це свідчить військового з мамою, перехоплена СБУ.

Мама солдата 36-ї окремої мотострілецької бригади РФ із дислокацією у Борзі у Забайкальському краї просить його повернутися.

Це військове формування "відзначилося" тим, що ще 2015 року під виглядом "донецьких сепаратистів" воювало проти України. Зараз їх кинули під Київ, але ця зустріч із ЗСУ для багатьох стала фатальною.

Мати каже своєму синові, що домовилась із командуванням, щоб його повернули на місце дислокації. Радить йому не сподіватися, що його незабаром виведуть:

"…не виводитимуть, зараз назад сюди заходитимете. Це все ще не припиниться, вивозять техніку, везуть народ туди. Хто загинув, замінюють ось цими залишками".

А для переконливості перераховує, у скільки знайомих жінок уже загинули чоловіки.

Нагадаємо, на тлі хвилювання військового керівництва РФ через сильний інформаційний вплив на російських військових з боку ЗСУ та українських спецслужб окупанти посилюють пропаганду та цензуру серед особового складу військових навчальних центрів.