RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

Всі новини

Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають грошей за смерть солдата: перехоплення розмови

Родичі російських окупантів уже підраховують гроші, які їм обіцяють заплатятити за смерть поки ще живих військових. Усі ці обіцянки вони почули, звісно ж, з телевізора і беззаперечно вірять.

Про це свідчать телефонні розмови росіян, перехоплені Службою безпеки України.

Дружина ділиться зі своїм чоловіком-окупантом, що їхні ЗМІ запевняють про успіхи російської армії, а Путін гарантує "ветеранку" й виплати за кожен бойовий день. Як відомо, ні виплат за ведення війни, ні компенсацій за смерть російські сім'ї не отримують.

"Три миллиона и похороны оплатишь. Деньги дают хотя бы", - зрадів окупант, рахуючи гроші за власну смерть.

Його дружина хоч і каже, що ці гроші їй зовсім не треба, але вже встигла дізнатися про всі можливі виплати: "3 миллиона – это за ранение, а за смерть – 5 или 7", у той час як на тлі чутно плач малої дитини.

Водночас загарбник підтверджує, що підстав для компенсацій вдосталь: "Всю роту рас*ярили нашу… Х*й знает, чего мы тут делаем… Нас ху*чат, как котят", зізнався він.

А те, що дружина залишиться вдовою, а дитина сиротою - байдуже. Головне, щоб дали грошей. Ці розмови свідчать, що населення РФ готове пожертвувати найріднішими людьми взамін на рублі, що коштують дешевше паперу, на якому їх друкують.

Раніше "Апостроф" писав, що російські окупанти відмовляються від будь-яких почестей чи медалів, вигаданих Путіном, і єдине, чого бажають це просто вижити.