RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Україну накриють дощі та потепління до +20: детальний прогноз на найближчі 10 днів

Синоптики дали прогноз погоди на 10 днів. Цими днями очікуються періодичні дощі по всіх областях країни.

Про те, де прогнозують дощі на найближчі 10 днів, повідомляє gismeteo.

Так, у неділю, 10 квітня, дощі очікуються у Вінницькій, Київській, Одеській, Харківській, Чернігівській областях.

У понеділок, 11 квітня, опади будуть у Вінницькій, Запорізькій, Київській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Одеській, Харківській та Чернігівській областях.

У вівторок, 12 квітня, дощова погода буде у Дніпропетровській, Запорізькій, Волинській, Миколаївській, Харківській області.

У середу, 13 квітня, дощі пройдуть по Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Харківській області.

У четвер, 14 квітня, парасолька стане в нагоді в Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Миколаївській, Одеській, Чернігівській області.

У п'ятницю, 15 квітня, буде суха погода. 16 квітня дощ поморосить лише у Львівській області. Але вже у неділю, 17 квітня, дощі знову накриють кілька областей: Вінницьку, Київську, Львівську, Волинську, Чернігівську.

У понеділок, 18 квітня, знову небо затягнеться дощовими хмарами у Вінницькій, Київській, Волинській, Тернопільській та Чернігівській областях.

На вівторок, 19 квітня, синоптики передають дощі у Вінницькій, Запорізькій, Волинській, Тернопільській, Львівській, Харківській та Чернігівській області.

Нагадаємо, протягом найближчого місяця на киян чекає 20 дощових днів. Потепління наступатиме поступово і невпевнено - часом крок уперед і два назад.