RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Соцмережі вибухнули яскравими фотожабами на затримання Медведчука

Однією з топ-тем інформаційного порядку денного вівторка, 12 квітня, стало затримання кума Володимира Путіна, нардепа-втікача від проросійської партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука.

"Апостроф" опублікував фотожаби на затримання проросійського політика.

Народна творчість "оцінила" арешт одіозного нардепа - серед фотожаб були кадри Медведчука з Путіним та Лукашенком, Зеленським, Арахімією, Залужним та Єрмаком. Зустрічалися також фото з Порошенком із ножем у руці.

Крім того, було фото Медведчука, який тримає в руках томик книги Вахтанга Кіпіані "Справа Василя Стуса". Варто нагадати, що Медведчук у радянські часи був його адвокатом, проте він фактично відправив свого підзахисного на вірну смерть у таборі – Стус помер у вересні 1985 року.

2019 року Кіпіані випустив книгу, проте Медведчук подав на нього до суду. Спочатку Дарницький районний суд Києва під головуванням Марини Заставенко став на бік Медведчука та частково заборонив розповсюдження цієї книги на території України, але потім апеляційний суд Києва скасував це рішення.

Раніше припускалося, що одіозний проросійський політик, кум російського президента Путіна Віктор Медведчук може перебувати в Угорщині.