RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

"Магічні" дати з травня по грудень 2022 року: які числа мають особливу силу

У 2022 році на людей чекають відразу кілька незвичайних дат, які мають сильну енергетику. Це допоможе внести в життя позитивні зміни та залучити удачу. Відповідно до вчення нумерології, двійка – це стійкість, злагодженість та порядок. 2022 сумарно приносить число 6, а це в нумерології означає старанність до праці та сімейні підвалини.

"Апостроф" повідомляє про те, коли цього року варто чекати на особливі дні.

Багато магічних днів припали на лютий - другий місяць року. "Золотою серединою" цього року назвали 4 квітня 2022 року. Цей день абсолютної рівноваги та гармонію як із собою, так і з внутрішнім світом.

Днем сили червня називають 06.06.2022. Цей день є сприятливим для творчих людей, але натхнення стане супутником і для простих людей. Прислухайтеся до інтуїції – вона вас не підведе.

"Числом удачі" нумерологи назвали 7.07.2022. Воно несе у собі радісні події, які можуть змінити життя кардинально. Вдалий час для медитацій та пошуку внутрішніх резервів.

На грудень 2022 року також припадають дати із дзеркальним поєднанням чисел.

12.12.2022 року сума перших двох чисел співзвучна сумі останніх, що в нумерології означає рівновагу. Цього дня потрібно приділити увагу собі та своїм бажанням. Присвятіть час постановці цілей на майбутнє, і Всесвіт допоможе їх реалізувати.

22.12.2022 – вдалий час для підбиття підсумків та роботи над помилками. Можна проаналізувати всі свої невдачі та провали, і дійти вірного вирішення поставлених завдань. Це допоможе побачити картину загалом та проаналізувати, як діяти далі.

Нагадаємо, раніше нумеролог назвала точну дату завершення війни в Україні.