RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Перепад температур 24 градуси: синоптик дав прогноз погоди на Вербну неділю

Традиційно за тиждень до православного Великодня, на Вербну неділю псується погода: холодає, сонце ховається, поливають дощі. 2022 не стане винятком.

Про це повідомляє синоптик Ігор Кібальчич на meteoprog.ua.

За його словами, 17 квітня в Україні очікується відчутне зниження температури повітря, пройдуть дощі, а у північних та західних регіонах місцями із мокрим снігом. У Карпатах очікуються невеликі морози та снігопади.

На заході країни місцями пройде невеликий мокрий сніг та дощ. Температура повітря вночі впаде до +1...+6° С, місцями на поверхні ґрунту та в повітрі очікуються заморозки -5...0° С. Вдень повітря прогріється до +4…+9° С. У Карпатах уночі температура становитиме -6...-1° С, удень близько 0° С.

У північних регіонах вночі ртутні стовпчики впадуть до +1…+6° С, на поверхні ґрунту місцями заморозки -5…0° С. Вдень температура становитиме +4...+9° С. Очікується дощ, у Київській області – з мокрим снігом.

У центрі України також пройдуть дощі. Вночі термометри покажуть +2…+7° С, у денний час – від +6 до +11° С.

На півдні буде переважно без опадів, лише в Одеській та Миколаївській областях пройдуть невеликі, місцями помірні дощі. Температура повітря вночі становитиме +3…+8° С, вдень +13…+18° С, в Одеській та Миколаївській областях не вище +5…+10° С.

У східних областях буде найтепліше. Невеличкі дощі пройдуть у Харківській області. Мінімальна температура вночі коливатиметься в районі +4…+9° С, вдень потеплішає до +14…+19° С.

Раніше ми писали, що в Україні на Великдень, який цього року святкуватимуть 24 квітня, буде досить холодно, можливі навіть нічні заморозки.