RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Україну після Вербної неділі накриють дощі із грозами: карта погоди

У Вербну неділю, 17 квітня, в Україні буде досить холодно, місцями можливий навіть мокрий сніг. Найближчими днями дощитиме та буде прохолодно.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Так, 18 квітня дощі пройдуть по усій території країни. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 5 до 17 градусів тепла. Найтепліше буде на сході країни. Вночі у західній частині температура повітря опуститься до мінусових позначок – до -3 градусів. В решті областей у нічний годинник прогнозується 2-9 градусів тепла.

У вівторок, 19 квітня, дощі пройдуть по всій Україні, у північних та східних, а також Харківській, Дніпропетровській та Полтавській областях – з грозами. Вдень прогнозується +5-19 градусів, вночі – від -2 до +9 градусів.

У середу, 20 квітня, дощова погода збережеться на більшій частині українських територій, але на частині країни буде сухо. Температура повітря почне підвищуватися - вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 7 до 16 градусів тепла, вночі прогнозується від 0 до +12 градусів.

У четвер, 21 квітня, на більшій частині України знову буде дощ, опадів не очікується лише у Чернігівській, Сумській, Харківській, Полтавській та Дніпропетровській областях. Вдень повітря в Україні прогріється від 9 до 15 градусів тепла, вночі прогнозується від 3 до 7 градусів з позначкою "плюс".

повідомляв "Апостроф", за прогнозом народного синоптика Володимира Деркача, в Україні на Великдень за східним обрядом (24 квітня) буде досить холодно, можливі навіть нічні заморозки.