RU  UA

Ні грама жалю, нас прийшли вбити: експерт пояснив, чому не можна співчувати родичам окупантів

Українці не повинні співчувати та жаліти російських солдат і їхні родини, бо вони прийшли знищити наш народ. Зараз кожен пересічний росіянин підтримує загарбницьку війну проти України.

Про це заявив політтехнолог Юрій Подорожній в спецефірі на Апостроф TV.

"Я би застеріг нас із вами в Україні від якихось людських історій про те, хто куди зник, і чий батько чи мати, чи дружина плаче за якимось солдатом. Ми з вами повинні розуміти: росіяни підтримують цю війну. Простий пересічний росіянин підтримує цю війну. Ми не маємо мати ні грама співчуття, ні грама жалості до ворога, бо сьогодні росіянин – дорівнює російський солдат", – пояснив Задорожній.

Зараз кожен росіянин у тій чи іншій мірі – російський солдат, і кожна наша перемога зробить їх ще більш агресивнішими щодо України.

"Це ті, хто хоче нас вбивати. Це ті, хто хоче нас знищувати. Тому наша з вами задача сьогодні – давати росіянам якомога більше приводів для якихось сумнівів щодо своєї влади. Насправді, які б це не були історії, які б ми не мали перемоги в Україні над росіянами, вони їх будуть тільки злити. Вони будуть ще більш агресивними щодо України, а от до свого керівництва вони будуть мати багато питань. Наша задача - давати приводи російському солдату. А сьогодні я всіх росіян називаю солдатами в тій чи іншій мірі. Ми з вами повинні розуміти, що наші перемоги будуть створювати атмосферу недовіри до власної влади, яка обіцяла їм абсолютно іншу історію", - додав політтехнолог.