RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Пропаганда РФ відкрито визнала удари своїх військ по житлових будинках у Маріуполі: відео

Російський пропагандист, який працює кореспондентом "Известий", не приховуючи розповів глядачам, що російські окупаційні війська авіацією знищують житлові будинки в Маріуполі.

Репортаж пропагандиста Олексія Полтораніна вийшов в ефірі росТБ.

Він прибув до вщент зруйнованого Маріуполя, який продовжують штурумувати путінські окупанти, та показав глядачам, як їхня "доблесна" авіація знищує житлову п'ятиповерхівку, у якій жили мирні маріупольці.

"На наших очах російська авіація вдарила по житловій п'ятиповерхівці. Наразі горять верхні поверхи будівлі. Російська авіація продовжує "працювати" по тому району", - прокоментував пропагандист.

Російське телебачення бачить бази "Азова" повсюду: від пологових будинків до житлових п'ятиповерхівок. У той час, як кадирівці, знаходять міфічних "нацистів Азова" навіть у звичайних гаражах, розстрілюючи будівлю впритул та знімаючи це для ТікТок.

На днях один з російських пропагандистів кардинально змінив свою риторику та почав висловлювати сподівання на дипломатичне завершення війни Росії проти України. На його думку, російські окупаційні війська вже "виконали свої завдання".