RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

В мережі стартував світовий флешмоб "Arm Ukraine Now"

15 квітня ряд українських організацій з різних країн світу запустили в мережі глобальну світовий флешмоб "Arm Ukraine Now". Учасником флешмобу може стати кожен, хто підтримує Україну, виступає за надання Україні важкої зброї та припинення військової агресії з боку Росії.

За перші дні до флешмобу долучилися сотні учасників з України, США, Польщі, Німеччини, Бразилії, Великої Британії та інших країн. Серед відомих людей, хто підтримав кампанію: американська кіноакторка, номінантка на премію "Оскар" Віра Фарміга, вокаліст і засновник американського гурту "Gogol Bordello" Євген Гудзь, голівудська акторка Іванна Сахно, ТОП-модель Аліна Байкова, українські співачки Руслана Лижичко та Аліна Паш, "KAZKA" та інші.

Щоб долучитись до флешмобу необхідно виконати три кроки:

1) Зробіть фото з листком паперу, телефоном, планшетом і т.д. на якому буде написано гасло "Arm Ukraine Now".

2) Опублікуйте фото з постером в одній або декількох соцмережах: Facebook, Twitter чи Instagram та напишіть короткий заклик до конкретних іноземних політиків або світової спільноти про надання Україні важкої зброї для протистояння російській агресії та порятунку мирного населення. Бажано також розмістити фото в офіційній групі флешмобу, щоб його бачили інші учасники - facebook.com/groups/715225822945783

3) У дописі передайте естафету флешмобу мінімум трьом друзям/публічним людям (політикам, артистам, спортсменам, іншим авторитетам), попросіть їх долучитися до флешмобу й передати естафету далі. Обов’язково вкажіть у дописі хештег #ArmUkraineNow

Організатори планують залучити до флешмобу десятки тисяч людей по всьому світу, зокрема відомих акторів, політиків, письменників, спортсменів, музикантів і т.д.:

"За перші 50 днів війни було вбито сотні дітей, десятки тисяч мирних мешканців, зруйновано та розграбовано цілі міста. І Росія не збирається на цьому зупинятися. Стало зрозуміло, що тільки Україна може зупинити агресора і лише за умови отримання важкої зброї від світових партнерів: важкої артилерії, важкої бронетехніки, систем протиповітряної оборони та бойових літаків. Тож закликаємо всіх долучатись до флешмобу та залучати друзів. Нас почують, лише коли нас буде багато! Кожен голос важливий!" - поділився співорганізатор флешмобу, керівник діджитал-агенства "Mas Agency" Олексій Захарченко.

Організаторами та ініціаторами флешмобу стали: NGO "Razom for Ukraine". діджитал-агенство "MAS Agency", NGO "Nova Ukraine", NGO "Euromaidan-Warszawa" NGO "Hromada UA" та інші.