RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Україну до Великодня накриють зливи з грозами: прогноз погоди по днях

В Україні синоптики прогнозують дощову погоду до кінця тижня. Ближче до Великодня, 24 квітня, очікуються навіть зливи з грозами.

Про це йдеться в огляді погодних умов синоптика Ігоря Кібальчича.

20 квітня

Опади прогнозують на більшій частині території країни, крім південно-західного регіону. Вдень - місцями значні. Вітер - західний, південно-західний, 5 - 10 метрів за секунду. Температура повітря вночі опуститься до +2...+7 °С, на сході - до +10 °С, у Карпатах - до 0 °С. Вдень буде +7…+12 °С, на півдні - близько +15 °С.

21 квітня

Дощі на більшій частині країни продовжаться на тлі малорухомого циклону. Найбільш інтенсивні очікуються на Лівобережжі, на сході - місцями з грозами. Вітер буде південно-західного напрямку, 5 – 10 метрів за секунду. Температура вночі не підніматиметься вище +2...+7 °С, вдень +7...+12 °С, на півдні буде тепліше +13...+18 °С.

22 квітня

У більшості областей, окрім крайнього заходу та Приазов'я, триватимуть дощі. Вітер очікується змінних напрямків, 3 - 8 метрів за секунду. Температура вночі також буде на рівні +2...+7 °С, вдень +7...+12 °С, на півдні повітря знову прогріється +18 °С.

23 – 24 квітня

На вихідних опади будуть не такими рясними і повністю припиняться на Великдень. Стовпчики термометрів піднімуться до кліматичної норми на більшій частині країни.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що вже 27 квітня в деяких регіонах температура нарешті прогріватиметься до 25 градусів з позначкою "плюс".