RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

В Україні до Великодня потеплішає до +20: прогноз до кінця тижня

В Україну прийшло похолодання з дощами та нічними заморозками, проте до кінця тижня, до Великодня, до нас прийде потепління.

Про це у Facebook написала синоптик Наталка Діденко.

У четвер, 21 квітня, в Україні пройдуть дощі. Без опадів буде лише у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській області. У цьому регіоні можливі лише локальні дощі.

"Температура повітря найближчої ночі коливатиметься в межах +2+7 градусів, заморозки потроху відступають, лише місцями залишаться в західній частині України. Вдень в Україні в четвер ще буде свіжо, +6+13 градусів, у східних областях тепліше, +12 +16 градусів", - пише синоптик.

У Києві 21 квітня дощитиме, вночі стовпчики термометрів покажуть +3+6 градусів, вдень прогнозується 8-10 градусів тепла.

"До кінця тижня, ближче до Великодня, атмосфера почне посилати Україні благодатне тепле квітневе повітря – очікується підвищення температури повітря в більшості областей до +12+18 градусів, іноді навіть і до +18+20 градусів. А наступного тижня і вище", – порадувала Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", за прогнозом народного синоптика Володимира Деркача, травень в Україні буде прохолодним і дощовим.