RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Полк "Азов" показав нове відео з дітьми у бункерах "Азовсталі"

Полк "Азов" розмістив відео, на якому показав, як він допомагає мирним жителям Маріуполя, що знаходяться у бункерах "Азовсталі". Цей завод практично повністю знищено.

Відповідне відео "Азов" розмістив на своєму каналі у YouTube.

Полк привіз дітям, які ховаються від російськи окупантів у бункерах, солодощі та їжу. Діти розповіли, що хочуть вже скоріше побачити свої батьків та інших родичів. Вони сидять у підвалах ще з початку березня.

Матері маленьких дітей передали послання, що вони потребують допомоги, тому що перебувають у самому епіцентрі війни.

"Моїй дитині потрібно перебувати на мирних територіях, всім дітям, нас тут багато. Ми потребуємо евакуації з комбінату "Азовсталю" і, бажано, просимо, благаємо про гарантії безпеки для наших дітей. У нас знаходяться понад 15 дітей різного віку, з немовлят до дітей 14 років. Кожна людина переживає за життя і здоров'я своїх дітей у першу чергу, своїх батьків, які тут знаходяться, які потребують медичного лікування, медичного забезпечення, і які вже втрачають сили життєві для того, щоб вибратися звідси. Ми просимо про гарантії безпеки для наших родин для того, щоб ми могли вільно вийти і щоб була тиша. Наші діти, які перебувають тут, жодного дня не буває так тихо, щоб не стріляли і вони не боялися навіть просто, вибачте, сходити в туалет", - сказала матір, яка знаходиться зі своєю дитиною у бункері.

Нагадаємо, 23 квітня відбудеться евакуація мирного населення із багатостраждального Маріуполя. Вона розпочнеться об 11:00 біля торгового центру "Порт-сіті".