RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Укрпошта" показала нову марку про російський військовий корабель: як вона виглядає

Через неймовірний ажіотаж після випуску пророчої марки із зображенням російського військового корабля, на "Укрпошті" вирішили випустити другу марку цієї серії – її можна буде купити уже найближчим часом.

Про це написав генеральний Директор АТ Укрпошта Ігор Смілянський у Telegram-каналі.

Він зазначив, що за правилами випуску марок "Укрпошти" додрукувати відому марку неможливо, проте, не можна було "не піти на зустріч побажанням мільйонів людей".

"Тому сьогодні ми анонсуємо випуск другої марки цієї серії – "Русскій воєнний корабль .. ВСЬО" або “Russian Warship … DONE”. В рамках цього блоку представлена і перша марка серії, тож всі хто бажає мати цей символ історії на пам’ять для себе отримає таку можливість (але не для відправки) і друга – яку Ви можете надсилати друзям в Україні та за кордон, так як вона буде теж мати український та міжнародний номінал", - заявив Ігор Смілянський.

Він додав, що тираж марки складе 5 мільйонів примірників, а конверту 1 мільйон.

За словами гендиректора, найближчими днями розробники попрацюють над врахуванням недоліків при запуску першої марки та дадуть приблизний графік запуску та продажі марок.

Раніше ми писали, що пророчу марку з малюнком військового корабля "Москва", який затонув через два дні після випуску тиражу, перепродали на аукціоні за 5 млн гривень - всі гроші підуть на допомогу ЗСУ.