RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

"Шапочка з фольги" врятувала одеситці життя при ракетному ударі: відео

У суботу, 23 квітня, коли окупанти завдали кілька ракетних ударів по Одесі, одна з ракет потрапила до перукарні. Одній з клієнток врятувала життя "шапочка" з фольги під час фарбування, оскільки уламки після влучення ворожого снаряда застрягли в ній і не пошкодили голову дівчини.

Цією історією одеситка поділилася на відео, на якому вона йшла того дня після обстрілів із закривавленими руками та рятівною "шапочкою" із фольги на голові. Відео з подробицями опублікував один із користувачів у групі "Наша Черкащина" у Facebook.

"Сьогодні ми з дівчатками вирішили навести красу і пішли в перукарню. І саме в нашу перукарню прилетіла ракета. "Спасибі" тобі, руський мір", - розповіла дівчина.

Як пізніше уточнила клієнтка тієї перукарні, яку обстріляли ракетами окупанти, вона обійшлася легкими ушкодженнями: зашивали ногу, руку та плече.

"Та шапочка з фольги смішна, в якій я записувала вам перше сторіз, вона мене врятувала. Я коли знімала фольгу, я стільки осколків витрусила", - зазначила місцева мешканка.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару по Одесі, скоєного російськими військами 23 квітня, загинула молода мама та її 3-місячна донька. Її чоловік та батько немовля Юрій Глодан, який під час обстрілу вийшов у магазин за продуктами, поділився фото членів своєї молодої сім'ї, яких уже не повернути.