RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Україну накриють спека до +28 і зливи: детальний прогноз до початку червня

У травні та на початку червня температура повітря в багатьох містах України буде практично літньою, проте часто доведеться миритися з опадами.

Про це йдеться на новинному сайті про погоду Gismeteo.

Так, на півдні України, зокрема у Херсоні та Одесі, температура повітря коливатиметься від 9 до 28 градусів. Найбільш холодними та дощовими у Херсоні будуть 7-9, 14, 15 та 29 травня. В Одесі буде холодно 6-9 травня - стовпчики термометрів покажуть температуру від 9 до 14 градусів, крім того, прогнозуються дощі. Далі, до кінця місяця буде тепло і сонячно, але іноді все ж таки можуть бути опади.

Центр країни, а саме Вінниця, відзначиться відносно теплою та сонячною, але дощовою погодою – у цьому місті протягом травня та на початку червня практично щодня йтиме дощ. Температура повітря стрибатиме від 12 до 25 градусів.

На заході України, у Львові, з 12 по 22 травня буде сонячно та тепло - близько 19-22 градусів, періодично можуть випадати опади. В решту днів погода не сильно порадує - стовпчики термометра опускатимуться до 7 градусів і прогнозуються дощі.

На сході країни, а саме у Харкові та Дніпрі, буде найтепліше у зазначений період - температура повітря прогріється до 28 градусів, дні прогнозуються сонячні, а дощу практично не буде.

У Києві та Чернігові очікуються затяжні дощі упродовж 7-9 травня, температура повітря у ці дні коливатиметься від 4 до 15 градусів. В решту днів значно потеплішає - іноді до 28 градусів, але опади все ж таки, періодично випадатимуть.

Раніше ми писали, що Україну накриє "літня" спека зі зливами та грозами.