RU  UA

Є шанс врятувати наших людей: хто має поїхати в колоні до Маріуполя

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш має взяти на себе лідерство та поїхати з евакуаційною колонною до Маріуполя, аби врятувати людей з "Азовсталі". Обстрілювати таку колону не став би навіть путін.

Про це заявив командир підрозділу “Бойове Братерство України” Павло Жебрівський в ефірі Апостроф TV.

"В цій частині потрібно мати хоробрість. Наприклад, взяти машини ООН і виїжджати туди генеральному секретарю ООН. Я думаю, що якби він поїхав, навряд чи рашисти б стріляли. Але для цього потрібна сміливість, хоробрість. За великим рахунком, якби це зробив Гутерреш, я думаю, що він був би найвідомішим генеральним секретарем ООН. Власне, чи готовий він до цього? Чи готовий він бути жертовним, бо лідерств без жертовності не можливе", - пояснив Жебрівський.

За його словами, такий крок можливий і з боку "Червоного хреста". Машини із прапорами цієї організації чи ООН змогли б евакуювати з Маріуполя як мирних людей, так і військових.

"Керівництво "Червоного хреста" або генеральний секретар ООН беруть на себе лідерство, формують евакуаційну колону, оголошують на весь світ про те, що з миротворчою місією входять такі інституції в Маріуполь. Я думаю, що навряд чи б навіть цей шизоїд путін дав команду на обстріл. Це б врятувало і мирних жителів, і наших воїнів-титанів, і поранених воїнів з "Азовсталі". Чи готовий буде Гутерреш на таку річ – побачимо", - резюмував Жебрівський.