RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Знайшли із простріленою головою: на Луганщині вбили зрадника України

У селищі міського типу Новоайдар Луганської області, яке знаходиться під російською окупацією, був знайдений мертвим місцевий колаборант Павло Шароградський.

Про це повідомило в Telegram Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що Шароградський зник 25 квітня, про його долю нічого не було відомо. Пізніше колаборанта знайшли мертвим, із пораненнями на тілі – його було вбито пострілом у голову.

До вторгнення Росії в Україну Шароградський був деякий час директором комунальної установи Новоайдарського селищного центру "Спорт для всіх" та засновником громадської організації "Новоайдарська січ".

Після окупації Новоайдара він надавав окупантам інформацію про патріотів, учасників АТО/ООС, членів їхніх сімей та про співробітників місцевої адміністрації з проукраїнськими поглядами.

За даними розвідки, він був викрадений із приміщення РДА у Щасті, де брав участь у "нараді" з особами у балаклавах та військовій формі армії РФ.

Раніше ми повідомляли, що у понеділок, 25 квітня, у тимчасово окупованій Кремінній Луганській області сталися вибухи - серед російських загарбників та місцевих колаборантів є жертви.