RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Кремлівський пропагандист зганьбився з відео "обстрілу" українського безпілотника

Російські спецслужби та пропагандисти, які відомі розповсюдженням дезінформації, постійно осоромлюються із своїми неправдоподібними фейками, як сталося із затриманням групи "неонацистів", нібито готувавших замах на Володимира Соловйова. Так і цього разу сталося із російським пропагандистом Семеном Пеговим, який зганьбився з відео нібито обстрілу українського безпілотника, але по команді та під запис.

Відповідне відео опублікував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI на своєму Telegram-каналі.

Справа в тому, що Пегов не обрізав частину відео, де він дає відмашку стрілку відкрити вогонь по міфічному БПЛА. Після давання вказівок бойовикам, почався обстріл нібито українських безпілотників із зенітної установки. Паралельно пропагандист говорив на камеру про "псевдоуспіхи" російських окупантів.

"Другу армію світу" ми вже бачили, "армію тік-токерів" – теж. Тепер спостерігаємо за "підрозділом камуфльованих пропагандистів". Що ж буде далі?", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 квітня у російському Єкатеринбурзі відреагували на гнівну промову пропагандиста Володимира Соловйова про те, що їхнє місто є "центром мерзотної лібероти".

Раніше ми писали, ТікТок-війська Кадирова вперше вирішили зняти справжнє, не постановочне відео бою зв Збройними Силами України, внаслідок чого потрапили під жорсткий обстріл. Тепер вони повернуться додому вантажем-200.